OfficeMonkeys

Een goede kantoorinrichting maakt of breekt het succes van een bedrijf. Medewerkers voelen zich prettiger en krijgen meer gedaan in een inspirerende kantoorruimte. En vergeet de klanten niet die over de vloer komen. Zij zien jouw werkomgeving als een 3D-visitekaartje. Dit moet dus kloppen met de visie en missie van jouw bedrijf. Met een kantoorinrichting die naadloos aansluit bij jouw bedrijf helpt OfficeMonkeys je met een verbluffend resultaat.

 

Design & Build

Bij de meeste projecten werken onze stylisten op basis van design en build. Dat houdt in dat we ontwerpen wat we bouwen en bouwen wat we ontwerpen. Zodra je contact met ons opneemt voor een nieuwe kantoorinrichting, kun je het volgende van OfficeMonkeys verwachten:

  • We inventariseren jouw project. Wat zijn je wensen, ambities en welke informatie en tekeningen liggen al klaar?
  • We bezoeken de projectlocatie en pluizen tot in detail uit wat de toekomstige werkomgeving nodig heeft.
  • Zodra we alle informatie hebben, beginnen we met het ontwerp van de nieuwe kantoorinrichting en formuleren wij een advies.
  • Tijdens het ontwerpproces houden we nauw contact. Jij kijkt mee en denkt mee. Daarvoor gebruiken we innovatieve technieken zoals virtual reality, zodat je al door je nieuwe kantoor loopt voordat het gebouwd is.
  • We richten het kantoor opnieuw in en werken toe naar het moment van de finishing touch.

 

Prettige omgeving

Werken moet prettig zijn. Werkplekken worden persoonlijker. Steeds meer een plek waar het goed vertoeven moet zijn en waar medewerkers worden gestimuleerd en geïnspireerd. Dit proces blijft niet bij enkele bureaustoelen en een saai bureau, maar omvat de gehele inrichting van een kantoorruimte. Klinkt dit als muziek in jouw oren?

 

Contact met OfficeMonkeys

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Stuur ons een berichtje of vul hieronder ons contactformulier in en we nemen snel contact met je op.