22 Vastgoedontwikkeling

Zoals cement bakstenen aan elkaar verbindt, zo verbindt 22vastgoedontwikkeling wensen met techniek. Deze plannen worden gerealiseerd binnen beperkte ruimte, soms omgeven door veel regels, op risico en met een voortdurende veranderende vraag. Het vergt daarmee veel inlevingsvermogen in klanten, verbeeldingskracht van de ruimte en doorzettingsvermogen. Gelukkig zijn we daar goed in. Welkom bij 22 Vastgoedontwikkeling.

 

Zoveel mensen, zoveel wensen

De ruimte om ons heen moet in kunnen spelen op de behoeften van mensen die er wonen, werken of verblijven. Wensen van mensen veranderen. Dat gaat soms sneller dan de omlooptijd of levensduur van een gebouw. En dat heeft zijn weerslag in plannen, want wij geloven dat gebouwen of ruimtes nooit op zich staan. Ze bewijzen pas hun waarde als zij bijdragen aan comfort, gemak en de uitstraling. Waardoor je er graag bent en je veilig, verbonden en vertrouwd voelt.

 

Verbinding van techniek en wensen

22 Vastgoedontwikkeling benadert vastgoedprojecten met een blik op de toekomst. Een gebouw dat kan meebewegen met de tijd, een huis dat prettig voelt of een werkplek die inspireert. Projecten initiëren en realiseren we op eigen risico en in nauwe samenwerking met andere (vastgoed)beleggers. We voelen ons in ons element als regisseur, die alle disciplines bij elkaar brengt. Gezamenlijk iets moois neerzetten, rekening houdend met het toekomstperspectief van gebouw en gebied. Slimme technieken doen niet af aan de uitstraling en de kwaliteit van het ontwerp. Duurzaamheid staat centraal en creativiteit gaat altijd gepaard met betaalbaarheid. Betrokken en met een open blik komen we tot de verbinding van techniek en wensen.

 

Contact met 22 Vastgoedontwikkeling

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Stuur ons een berichtje of vul hieronder ons contactformulier in en we nemen snel contact met je op.